Voor speelplaatsbeheerders zijn de volgende functie beschikbaar1:

1. Basis administratie: U kunt uw eigen persoonsgegevens, uw bedrijfsgegevens aanpassen en u kunt de contracten en facturen met Speelplaatsbeheer® inzien en downloaden.

2. Opvoeren van uw klanten: U kunt speelplaatsbeheerders die uw klanten zijn opvoeren. Indien uw klant ook een licentie bij speelplaatsbeheer heeft, kan uw klant een samenwerkingsverband in de applicatie opgeven, waardoor u ook inspecties voor deze klant kunt uitvoeren. Uw klant kan u ook toegang geven tot het inspectie en onderhoudslogboek, zodat u onderhoud kunt administreren.
3. Uitvoeren van inspecties: Op basis van uw eigen inspectieformulier of op basis van een van de standaard inspectieformulieren van speelplaatsbeheer kunt u inspecties uitvoeren.
4. Automatisch aanmaken inspectierapport: Na het definitief maken van de inspectie wordt automatisch het inspectierapport opgesteld.
5. Versturen van inspecties: U kunt via de applicatie het inspectierapport mailen naar de contactpersoon van de speelplaatsbeheerder.
6. Ontwerp van eigen inspectieformulieren: Indien u een eigen inspectieformulier wilt gebruiken, kunt u een eigen inspectieformulier voor de applicatie laten ontwikkelen1.
7. Ontwerp van eigen rapportages: U kunt de rapportage template voor inspectie aanpassen naar de eigen behoefte1.
8. Inspectie en onderhoudlogboek beheren: U kunt het uitgevoerde onderhoud in het inspectie en onderhoudlogboek administreren.
9. Onderhoudsschema’s opvoeren: U  kunt onderhoudsschema’s per speeltoestel opvoeren. Deze worden automatisch verwerkt in het inspectie en onderhoudlogboek.
 

Prijzen Speelplaatsbeer:
Voor een offerte kunt u contact opnemen met CSM Solutions. Klik hier voor onze contactgegevens.

1 Tegen eenmalige meerkosten. Neem contact op met CSM Solutions voor de mogelijkheden en een offerte op maat.

Speelplaatsbeheer is een product van CSM Solutions. Wilt u naar de website van CMS solutions? Klik op het logo om verder te gaan.