Inspectiebedrijven

De volgende inspectie- en onderhoudsbedrijven maken gebruik van Speelplaatsbeheer. U contact met hen opnemen om een offerte te vragen voor het inspecteren en het beheer en onderhoud van uw speelplaats(en).

 

Klik op het logo om naar de website van het inspectiebedrijf te gaan.

Van Ee Speeltoestellen inspecteert speelterreinen door heel Nederland. Daarnaast bent u bij Van Ee aan het juiste adres voor ontwerp, realisatie en onderhoud van speelterreinen. Veel verschillende bedrijven en instellingen kiezen voor de uitgebreide know-how die Van Ee door de jaren heen heeft opgebouwd. Voor meer informatie kunt u terecht op www.vaneespeeltoestellen.nl of bel met: 0342-751 950.

Van Rij hoveniers voert inspecties uit op speelplaatsen in de omgeving van Voorschoten. Tot zijn klantenkring horen met name kinderdagverblijven. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Patrick van Rij; telefoon 071-562 08 95. Ook kunt u hem mailen naar info@hoveniervanrij.nl.

Speelplaatsbeheer is een product van CSM Solutions. Wilt u naar de website van CMS solutions? Klik op het logo om verder te gaan.