Inspectie? Speelplaatsbeheer
Met speelplaatsbeheer beheert u uw speelplaats conform WAS en NEN 1176
Voor speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven
Speelplaatsbeheerders en inspectiebedrijven kunnen zelfstandig of in samenwerkingsverband de speelplaatsen inspecteren en onderhouden en de wettelijk verplichte logboeken bijhouden.

Speelplaatsbeheer voor het beheren van uw speelplaatsen

Speelplaatsbeheer is dé online applicatie voor het beheren van uw speelplaatsen. Deze applicatie van CSM Solutions ondersteunt u bij het beheren van speelplaatsen conform de WAS (Warenwetbesluit Attractie en Speeltoestellen) en de NEN-EN 1176 norm.

Speelplaatsbeheer voor speelplaatsbeheerders

Speelplaatsbeheerders gebruiken deze applicatie om de wettelijk verplichte logboeken bij te houden, onderhoudsschema’s op te nemen en eventueel zelf inspecties uit te voeren. Bij niet opgeloste bevindingen en niet uitgevoerde inspecties verstuurt speelplaatsbeheer reminders.

 

Voor speelplaatsbeheerders is Speelplaatsbeheer:

 

  • Kostenbesparend: Door onderhoudsschema’s in te voeren en het versturen van reminders aan de contactpersonen van de speelplaatsbeheerder worden dure reparaties voorkomen.
  • Veiliger: Door het versturen van reminders voor hoofd- en reguliere inspecties worden deze niet meer vergeten. Ook worden reminders verstuurd voor openstaande (ernstige) gebreken.
  • Tijdbesparend: Na het uitvoeren van een inspectie (door de beheerder zelf of door uitbesteding aan inspectiebedrijf) bent u geen tijd meer kwijt aan administreren van de inspectie.
  • Online: U hoeft geen investeringen te doen in dure computers en additionele licenties. Bij nieuwe versies van de programmatuur, WAS en NEN-norm hoeft u geen programmatuur op uw computers te installeren. Dit wordt door CSM Solutions voor u verzorgd. Een computer met internet toegang is voldoende.
  • Aantoonbaar: Alle gegevens en documenten staan veilig en online conform WAS en NEN 1176. U raakt geen (multi)mappen en bestanden meer kwijt.
  • Integreerbaar: U kunt formulieren op uw website plaatsen, waarbij uw gebruikers gebreken aan uw speeltoestellen kunnen melden. Deze worden dan automatisch in het inspectie en onderhoudslogboek geplaatst.
 

Klik hier voor een detailoverzicht van de functies van Speelplaatsbeheer voor speelplaatsbeheerders.

 

Speelplaatsbeheer is een product van CSM Solutions. Wilt u naar de website van CMS solutions? Klik op het logo om verder te gaan.

Speelplaatsbeheer voor inspectie- en onderhoudsbedrijven

Inspectie- en onderhoudsbedrijven gebruiken deze applicatie om voor hun klanten inspecties en/of het onderhoud te administreren. Inspecties worden online uitgevoerd en bij afronding van de inspecties worden de inspectie- rapportages gemaild naar de klant. De geconstateerde gebreken worden automatisch in een inspectie en onderhoud- logboek opgenomen.

 

Voor inspectie en onderhoudsbedrijven is Speelplaatsbeheer:

 

  • Tijdbesparend: Na het invoeren van de bevindingen wordt automatisch een inspectierapport opgemaakt en meteen naar de klant gemaild.
  • Online. U hoeft geen investeringen te doen in dure computers en additionele licenties. Bij nieuwe versies van de programmatuur, WAS en NEN-norm hoeft u geen programmatuur op uw computers te installeren. Een computer met internet toegang is voldoende.
  • Flexibel: U kunt uw eigen inspectieformulier laten aanmaken en de opmaak van uw inspectierapportage laten aanpassen naar uw standaard.
 
Klik hier voor een detailoverzicht van de functies van Speelplaatsbeheer voor inspectie- en onderhoudsbedrijven.
 

Indien de inspecties niet door de speelplaatsbeheerder zelf worden uitgevoerd, is een samenwerking tussen de speelplaatsbeheerder en de inspecteur de optimale combinatie. Bevindingen van inspecties worden dan automatisch in het inspectie en onderhoudlogboek opgenomen. De speelplaatsbeheerder kan ervoor kiezen om het inspectiebedrijf ook toegang te verlenen tot het inspectie en onderhoud- logboek, zodat het inspectiebedrijf ook het onderhoud kan administreren.